Utilpentrutoti
idei ,proiecte ,evenimente Btl branding de natiune, turism ,buzmarketing cu aplicatia practica in TV , marketing politic etc .

Doamna Ministru e pregatita sa arunca citeva milioane pe fereastra din aceste motive atragem atentie la urmatoare

BRANDINGUL  DE  NATIUNE  SI  TURISM  TREBUIE  PROMOVAT  SUB  FORMA  SUBMINALA.
Asa au facut si americanii atunci cand

au dorit sa promoveze imaginea tarii lor .Nu au  facut un spot care sa ii invite pe turisti sa exploreze tara tuturor posibilitatilor pentru ca stiau ca aceasta este  o forma ineficienta si care de multe ori provoaca si efectul advers.  In schimb au stiut exact ce trebuie sa arate milioanelor de turisti si investitoriilor  de pe intreaga planeta sub forma disimulata si subminal   pe diverse suporturi video Pentru aceste lucruri au dezvoltat activitatea de productie muzicala care le oferea pretexte pentru a realiza ilustratii video si in felul acesta sa strecoare tot ce aveau mai bun si vroiau sa le prezinte in lumea intreaga .
PRIN INTERMEDIUL UNEI ASTFEL DE STRATEGII

pe langa faptul ca reuseau sa scoata in evident produse , servicii si destinatii turistice pe care vroiau sa le arate la nivel planetar, au reusit sa inebuneasca lumea in asa maniera incat in foarte scurt timp o lume intreaga a inceput sa asculte numai muzica facuta de ei si sa  doreasca sa vorbeasca limba lor.
DUPA ANII DE ZILE IN CARE PRIN INVESTITII DE MILIARDE DE EURO AMERICA A REUSIT SA CUCEREASCA INTREAGA PLANETA CU MUZICA SI FILMELE LOR
acum fara sa isi doreasca acest lucru si sa aiba in spate zeci de milioane de euro investiti si sprijinul din partea statului o adolescenta din Romania  care abia a dat  bacul ,dar fara sa stie sa rosteasca mai mult de doua cuvinte, intra ca pe un val vartej sau mai pe limba Americaniilor ca  o tornada rade totul de pe piata lor darama toate topurile si apoi se instaleaza linistita in frutea clasamentului , iar a doua zi chiar si vedetele din Hollywood incep sa fredoneze melodiile cantate de ea.
DE CE AM FACUT  REFERIRE LA  ACEST LUCRU
Americanii pentru a putea avea un artist in top la nivel mondial si sa se strecoare in video clipurile lor sub forma subminala produse si servicii de care au nevoie sa vinda la nivel planetar au facut si inca mai fac investitii de milioane de dolari. Insa Romania la nivel statal nu a investit niciun euro si a ajuns in top prin intermediul Innei si echipei ei, iar acuma nu stiu ce au de facut pentru a putea profita de astfel de situatie. Din acest motiv ne simtim obligati sa scriem zeci de pagini care prezinta unele lucruri simple care sunt de gasit ca un fel de abecedar in materie de branding de natiune.
Ca de exemplu fizionomia unui roman, cel care a rezultat din contopirea intre daci si romani este o necunoscuta fata de cei din strainatate, deoarece pentru ei imaginea care le-a ramas in  perceptia lor  este cea de un mustacios mai putin ingrijit, dar care poarta o palarie neagra si este insotit de o femeie cu fusta lunga stridenta care se asorteaza cu bluza colorata unde atarna doua codite rezultatul unei coafuri  specifice.
ACEASTA ESTE FIGURA DE ROMAN PE CARE LE-AU TOT VAZUT DE ANI DE ZILE  LA METROU UNDE CERSESC  SI PE STRAZIILE UNDE CANTA

creeand un fel de diversiune pentru ceIlalati din grupul lor care in tot acest timp fura din magazine, din buzunarele oamenilor   etc….
CA SA FIE O IMAGINE CAT MAI PERFECTA SI O PERCEPTIE CAT MAI BINE CONTURATA

seara  se arta   la principalele stiri din toate capitalele europene  felul In care acestia jefuiesc oamenii  si comit fel si fel de crime.Din aceste motive indiferent de cum suna un slogan sau pe ce suport este prezentat nici un turist sau investitor nu va risca viata ca sa vina sa investeasca sau sa viziteze Romania deoarece va gandi in felul urmator daca in tara mea oameni acestia comite astfel de atrocitati daca merg in tara lor patesc si mai rau
DIN ACESTE MOTIVE INTR-UN PROCES DE BRANDING DE NATIUNE PRIMUL  LUCRU PE CARE TREBUIE FACUT
Este sa arate  in modul disimulant si subminal adevarata fizionomie a romanilor. Acest lucru poate fi facut folosint de notorietatea lui Ina si alti artisti in functie de pozitia pe care le-au castigat –o in tari diferite. In acest sens trebuie realizata o serie de videoclipuri, reportaje si chiar filme pe baza unor scenarii in care Romania sa arate adevarata fata a romanilor, adevarata fizionomie, felul in care se comporta  si convertuieste cu ceilalti.
La astfel de videoclipuri de fiecare data ar trebui lasat sa se inteleaga faptul ca Romania este un popor deschis, prietenos si care  este gata sa se distreze oricand cu cei de langa ei si ca raportul de covietuire dintre  turisti si romani este unul de invidiat.
Dupce trecem de la  etapa in care trebuie sa aratam adevarata fizionomie a romanilor atunci   urmeaza  sa demonstram apetitul lui de distractie care se intampla atat la munte  cat si la  mare sau in diverse puncte strategice pe care Romania doreste sa le scoata Ia evidenta la nivel mondial.
ACESTIA SUNT PRIMII PASI CE TREBUIE FACUTI INAINTE DE A FI REALIZAT UN STUDIU DEOARECE NU POTI INVITA MILIOANE DE TURISTI IN ROMANIA DACA NICI MACAR NU STII CUM ARATA UN ROMAN ,

deci nu poti sa explorezi frunzulita din gradina evei, daca atunci cand aude de romani ii ramane in minte doar ce a vazut pe strazi , la metrou la stiri etc Din aceste motive milioane de euro care sunt pregatite ca sa ajunga in buzunare a diversele grupurile media din strainatate si care nu vor aduce nici un rezultat trebuie folosit in mod eficient in vedere etapeleor de care am vorbit si care pot fi facut prin intermediul artistilor Romani care deja se bucura de o anumita cota de simpatia in tarile respective

IN FELUL ACEST NU NUMAI CA SE FACE O PROMOVARE CU ADEVARATA EFICIENTA

dar bani ajung in mod legal in buzunare Roamniilor si nu a grupurile obscure de interese din UE pentru a atinge scopul lor stabilit inca de la bun inceput care este de finantare mascata a unor grupurile media ce apartine diverse tari privilegiate a uniuni

Reclame

Niciun răspuns to “Doamna Ministru e pregatita sa arunca citeva milioane pe fereastra din aceste motive atragem atentie la urmatoare”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: