Utilpentrutoti
idei ,proiecte ,evenimente Btl branding de natiune, turism ,buzmarketing cu aplicatia practica in TV , marketing politic etc .

Proiect de branding de tara este folosita pt a directiona bani UE catre alte buzunare din randul unor tari privilegiate al uniuni (Romania must say stop it)

. De data aceasta Romania este doar folosita pentru a atrage banii si cam atat.Modalitatea este una simpla s-a facut un asa zis proiect care nu are legatura cu nevoile pe care Romania le are in vederea atrageri unui numar cit mai mare de turisti si investitori ;schimbarea perceptiei de tara de hoti si criminal ..etc. In aceasta increngatura Romania joaca rolul de

tara naiva care este folosita pentru a atrage banii ce trebuie sa ajunga la citeva buzunare bine stabilite .Pentru aceste lucruri este nevoie de o firma care sa aiba sarcina de a distribui bani respectivi , catre unele televiziuni din anumite tari Intrebati pe orice reprezentant a unor televiziuni din Romania ce inseamna sa primesti cadou intr-o astfel de perioada de criza 5-8 milioane de euro si in astfel de situatii cine este cel care primeste comision si cat este stabilit pentru cel care aduce un astfel de pomana . ·  De ce credeti ca Uniunea Europeana a aprobat asa de repede un proiect de 75 milioane de euro? Credeti ca daca era pentru un proiect de infrastructura constructia unui spital, gradinita pentru copii la care putea participa la licitatie o firma din Romania aprobeau cu atita lejeritate un astfel de proiect. ?Am dovedit cu sute de argumente ca proiect la felul in care este conceput pana acum este ineficient si facut la mantuiala ceea ce este grav deoarece politica uniunii in privinta unei astfel de finantari este foarte stricta ,insa cum se poate vedea atunci cand exista toata calea deschisa ca banii sa ajunga in buzunarele lor atunci ati vazut cu cite lejeritate si nesimtire se aproba Este inadmisibil ca intr-un astfel de proiect dupa elaborare lui sa vine orcine care sa prezinta sute de argumente care demonstreaza ca nu este cea ce trebuie facut Am prezentat pe acest blog si pe http://www.vacantadevis.wordpress.com zeci de materiale cu sute de argumente care demonstreaza aceste lucruri Am mers pana la punct de a ii arata ce trebuie facut cea ce in mod normal nu facem deoarece orce proiect de consultanta pe lumea aceasta este platit Ati intrebat de ce au ales acest domeniul branding de tara ca sa finanteze cu bani de la uniune ?pentru ca este singur
care poate functiona ca o adevarata masina de tocat bani si aceasta nu este tot este unicul in care se poate face acesti bani sa ajunga in mod legal in buzunarele unor grupuri oculte de interes care stau in spatele unor posturi de televiziune care au legatura si cu clasa politica in anumite tari, si intr-un numar foarte mare. Credeti ca daca acesti bani erau alocati pentru realizarea unui aeroport in principala regiune turistica Romania care este Brasov si Valea Prahovei se mai aproba cu atita lejeritate o astfel de suma?
MASS MEDIA DIN ROMANIA SI BLOGER IN GENERAL  AR TREBUIE SA CONTRIBUI LA  DEMASCAREA  ACESTUI  LUCRU
iar ministeriul Turismului daca doreste le pot incurca aceste plan de subventionare mascata a unor grupuri media din anumite tari ale Uniunii Europene si sa faca toate aceste sume sa intre in buzunarele romanilor? Ar trebui sa prezinte toate argumentele din cele pe care le-am abordat aici si pe un blog de specialiatate http://www.vacantadevis.wordpress.com si ca urmare plecand de la ideea ca uniunea Europeana cere maxima eficienta si transparenta in privinta folosirea unor astfel de fonduri atunci Ministerul Turismului are drept orcand sa propune ca aceasta campanie sa fie realizata in mod eficienta cea ce insemna sa nu fie difuzata pe baza de spoturi in Mass media si prin intermediul altor forme care sa aduca rezultate ce pot fi cuantibilizati Din aceste motive in loc sa difuzeze acest spot la posturi de televiziuni cheltuind bugete de zeci de milioane de euro se poate realiza urmatorele:
1) Se construieste un site multimedia si in acest sens ministerul are propriul mijloace multimedia radio, televiziune si ziare unde poate promova eficient intregul material publicitar.
2) Avand un astfel de suport media nu numai ca nu are nevoie sa cheltuiasca nici un euro la nici un grup media din cele care asteapta sa primeasca pomana in schimbul unor comisioane ,dar ajuta ministerul sa obtina incasari din publicitate pe site-ul respectiv si totodata cu ajutorul unui astfel de suport media poate beneficia de reclama gratuita la diverse posturi de televiziuni straine deoarece indata ce vor vedea ce trafic are site-ul respectiv, vor accepta promovarea imaginii Romaniei pe sistem de barter.
CUM SE POATE REALIZA TRAFICUL DE MILIOANE INTR-UN TIMP FOARTE SCURT?
Si in acelasi timp banii care ar fi trebui dati de pomana la grupuri obscure de interes, sa ajunga in mod legal transparent in buzunarele romaniilor ?
Folosind un sistem de marketing direct care a fost inventat de americani si nu de spanioli, sa ofere pentru fiecare roman care convinge un turist X sa cumpere o vacanta in Romania, 50 de euro, apoi daca turistul x la randul lui convinge turistul Y, romanul primeste puncte iar in momentul in care obtine 6 puncte mai primeste inca 250 de euro.
IN CAT TIMP UN ROMAN POATE PRIMI 800 -1000 DE EURO SAU 2-3 MII DE EURO
Se poate intampla intr-o saptamana, 20 de zile sau o luna pentru ca totul depinde de viteza in care se propaga o astfel de informatie de la romani care trebuie sa convinga prieteni lor din tara respective sa viziteze Romania.

Reclame

Niciun răspuns to “Proiect de branding de tara este folosita pt a directiona bani UE catre alte buzunare din randul unor tari privilegiate al uniuni (Romania must say stop it)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: